.

Oproep: start een transmurale onco-intervisie binnen je eigen regio en krijg een CHi-opleiding aangeboden!

Ben je sociaal werker of psycholoog en werk je in een oncologische setting of kom je in contact met zorgverleners die werken in oncologie? Ervaar je de nood aan meer transmurale samenwerking en uitwisseling? Zie je intervisie als een mogelijke stimulans hiervoor? Ben je gemotiveerd om collega’s samen te brengen rond onco-gerelateerde thema’s?
Dan is deze oproep iets voor jou!

Wij bieden de kans aan 2 zorgverleners (psycholoog of sociaal werker) om gratis deel te nemen aan onze opleiding ‘Train the trainer: intervisie geven’ die doorgaat in september 2019 (meer informatie:
https://www.chicom.be/evenementen/chi-opleiding-train-trainer-intervisie-geven). Zo willen we zorgverleners stimuleren om een transmurale intervisie rond oncologische thema’s op te zetten in hun
eigen regio.
Voorwaarden:
- Je bent psycholoog of sociaal werker
- Je bent werkzaam in oncologie of je hebt affiniteit met onco-gerelateerde thema’s
- Je hebt als doelstelling het opzetten van een transmurale intervisie in je regio
- Je hebt al concrete stappen gezet hiervoor of je hebt al duidelijke ideeën hoe dit te realiseren
- Je hebt contacten/samenwerkingen met andere onco-zorgverleners in je regio, binnen en buiten het ziekenhuis
- Je bent gemotiveerd voor het volgen van een opleiding om deze intervisie in goede banen te leiden
Overtuig ons van je ambitie en plannen! Graag je motivatie en CV ten laatste 26 april 2019 aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 zie vacature

BETROUWBARE EN VERSTAANBARE INFORMATIE/ADVIES VERSTREKKEN OVER HET OPNAMEPROCES IN HET ZIEKENHUIS, DE SOCIALE WETGEVING, RECHTEN, JURIDISCHE ADMINISTRATIEVE ZAKEN, DE SOCIALE KAART EN HET GEZONDHEIDSZORG IN HET ALGEMEEN

Meer nieuws